Bucatari
Muncitori fabrici
Curatenie
Soferi
Constructii
Santiere
Infirmiere
Agricultura

 

Majoritatea firmelor din Romania s-au confruntat in ultimii 2-3 ani cu problema  deficitului de personal, care a generat dificultati in activitatea zilnica a companiilor si imposibilitatea dezvoltarii multor afaceri.

 Scaderea continua a numarului de muncitori disponibili, gradul tot mai redus de candidati competenti, fluctuatia continua de personal, totala indiferenta a candidatilor pentru obtinerea unui anumit loc de munca sau pentru pastrarea acestuia, cresterea pretentiilor salariale fara a spori gradul de implicare si productivitatea, creeaza dificultati majore.

Angajarea muncitorilor din Asia rezolva majoritatea acestor aspecte si are avantaje semnificative:
 
1. Avantajul major de a angaja un muncitor din Asia este faptul ca acesta are permis de lucru din partea autoritatilor pentru a lucra doar in firma dumneavoastra.


2. Lucratorii asiaticii au cultul muncii. Sunt seriosi, harnici si au productivitate crescuta, indiferent de domeniul  in care lucreaza.


3. Selectia riguroasa a muncitorior necalificati si calificati din Asia, datorita populatiei in continua crestere si a cresterii gradului de calificare in aceste tari.


4.  Stabilitatea personalului - forta de munca din Asia este interesata sa vina in Romania pentru o perioada de cel putin 2 ani.


5.  Termen de recrutare redus pentru muncitorii calificati, de la 6 luni la 3 luni – nemaifiind necesara echivalarea diplomelor pentru lucratorii calificati.


6. Nivel de salarizare redus – s-a eliminat obligativitatea platii unui salar mediu pe economie. Acum salariul oferit unui muncitor din Asia trebuie sa fie la nivelul salariului minim.


7. Comisionul firmei noastre este unul accesibil, dar oferim implicare maxima pe parcursul intregului proces de recrutare al fortei de munca.

 

8. Oferim garantie pentru perioada de proba de 3 luni. Daca contractul se incheie din culpa angajatului, inlocuim persoana absolut gratuit
  

 Domeniile in care agentia noastra va ofera servicii de recrutare muncitori necalificati si calificati din Asia, sunt: 

1. Fabrici din toate domeniile de activitate (muncitori necalificati si muncitori calificati,operatori CNC, etc)

2. Hoteluri si restaurante (bucatari,ajutori bucatari, cameriste, ospatari, barmani)

3. Muncitori calificati si necalificati pentru constructii rezidentiale, industriale, drumuri si poduri.

4. Infirmiere pentru azile de batrani.

5.Muncitori pentru agricultura.

6. Soferi

 

 Recrutarea fortei de munca din Asia implica unele costuri suplimentare, pe  termen lung aceste costuri sunt acoperite si se poate obtine un profit mai ridicat, datorita stoparii fluctuatiei de personal , cresterii productivitatii si posibilitatii de dezvoltare a afacerii.