Ce ne face diferiti?


ACD Recrutare Asia provine dintr-o agentie cu 21 de ani de experienta in recrutarea locala si internationala a fost infiintata ca solutie pentru actuala criza de forta de munca din Romania.

Pe parcursul intregii activitati pe piata fortei de munca, obiectivul nostru permanent a fost si este de a recruta cu  pasiune si profesionalism, pentru a identifica cel mai bun candidat pentru fiecare post si angajator.

Acordam aceeasi atentie fiecarui client, indiferent de numarul de candidati ceruti si pastram acelasi standard inalt de recrutare atat pentru muncitorii calificati cat si pentru muncitorii necalificati din Asia.

De ce suntem diferiti?  Pentru ca nu suntem o agentie de intermediere forta de munca, ci o firma de recrutare.

Pentru fiecare pozitie vacanta se completeaza o fisa de post, in care veti completa toate cerintele in ceea ce priveste varsta/sexul angajatilor, experienta specifica dorita, atributii specifice ale postului, etc.

Partenerii nostri, agentii de recrutare din Asia, vor face o prima selectie a candidatilor, pe baza analizei CV-urilor si a unui interviu aprofundat.

Candidatii selectati in Asia intra in a 2-a etapa a recrutarii. Firma noastra face o analiza a CV-urilor primite si sustine interviuri pe Skype cu fiecare candidat selectat.

Candidatii a caror CV-uri vor fi trimise catre dumneavoastra, indeplinesc toate cerintele din fisa de post, dar totodata vor fi alesi candidatii care au motivatie ridicata, sunt harnici si docili.

In functie de calificare, firma dumneavoastra poate avea un interviu pe internet direct cu candidatul sau poate primi un filmulet video de prezentare de la locul de munca, alaturi de CV.

Oferim servicii complete de recrutare forta de munca din Asia, incepand de la identificarea nevoilor de personal ale firmei dumneavoastra, obtinerea autorizatiilor de munca de la Oficiul de Imigrari, obtinerea permiselor de sedere  si pana la asistenta oferita dupa sosirea lucratorilor straini in Romania.

Lucram pe baza unor comisioane de succes accesibile, negociabile si oferim o garantie de 3 luni pentru toti muncitorii asiatici care au fost recrutati de firma noastra.

Prin colaborarea cu noi aveti siguranta recrutarii celor mai buni muncitori din Asia.