How-To-Apply-The-Balanced-Scorecard-In-HR-1280x720
1556773044-working-holiday-visa-news_item_slider
Untitled

Servicii de recrutare personal non UE

Obtinere autorizatii de munca si permise de sedere

Suport post recrutare

 

A.C.D. Recrutare Asia ofera servicii complete de recrutare forta de munca din Asia, incepand de la identificarea nevoilor de personal ale firmei dumneavoastra, obtinerea autorizatiilor de munca de la Oficiul de Imigrari, obtinerea permiselor de sedere si pana la asistenta oferita dupa sosirea lucratorilor in Romania.


Lucram pe baza unor comisioane de succes accesibile, negociabile in functie de numarul muncitorilor doriti.

Onorariul include:

-           recrutarea personalului la un standard ridicat,

-           obtinerea autorizatiei de munca de la Oficiul de Imigrari (vom avea nevoie de: adeverinta ca nu aveti datorii la ANAF, cazier judiciar al firmei, adeverinta de la Oficiul Registrului Comertului, etc.),

-           traducerile legalizate,

-           obtinerea vizei pentru intrarea in Romania

-           obtinerea permisului de sedere dupa sosirea lucratorilor in Romania,

-           transmiterea tuturor documentelor.

 

Oferim o garantie de 3 luni pentru toti muncitorii asiatici care au fost recrutati de firma noastra.

Daca contractul de munca intre angajator si angajat se incheie in primele 3 (trei) luni din culpa angajatului sau daca lucratorul strain paraseste locul de munca, vom  inlocui gratuit candidatul si vom suporta toate costurile facute pentru aducerea lui in Romania.

 

ETAPELE RECRUTARII

 

1. Completarea anexei la contract cu cerintele si oferta angajatorului. Semnarea contractului.

Procedura de recrutare a muncitorilor din Asia incepe prin completarea unei anexe la contract, in care sunt stipulate toate cerintele companiei angajatoare (calificare, experienta, varsta, atributii ale postului, etc.) si oferta pentru candidati.

Pentru a putea recruta forta de munca din tarile asiatice, trebuie sa oferiti un salariu net de minim 400 euro pentru muncitorii necalificati si intre 450-850 euro net pentru muncitorii calificati, in functie de calificare.

De asemenea, trebuie oferite urmatoarele beneficii: cazare gratuita, tichete de masa sau masa calda, biletul de avion spre Romania si retur la sfarsitul perioadei de 2 ani, costul vizei si costul permisului de sedere in Romania.

 

2Selectia candidatilor

 Partenerii nostri, agentii de recrutare din Asia, vor face o prima selectie a candidatilor, pe baza analizei CV-urilor si a unui interviu aprofundat.


Candidatii selectati in Asia intra in a 2-a etapa a recrutarii. Firma noastra face o analiza a CV-urilor primite si sustine interviuri pe Skype cu fiecare candidat.selectat.

Candidatii a caror CV-uri vor fi trimise catre dumneavoastra, indeplinesc toate cerintele din fisa de post, dar totodata vor fi alesi candidatii care au motivatie ridicata, sunt harnici si docili.


In functie de calificare, firma dumneavoastra poate avea un interviu pe internet direct cu candidatul sau poate primi un filmulet video de prezentare de la locul de munca, alaturi de CV.

 

Compania angajatoare poate sustine de asemenea interviuri video cu muncitorii din Asia selectati de catre noi sau pot fi organizate interviuri  la sediul colaboratorilor nostri din Asia.


Dupa stabilirea candidatilor selectati se semneaza oferta ferma de angajare cu acestia.


3. Obtinerea avizului de angajare de la Oficiul de Imigrari.

Dupa semnarea ofertelor ferme de angajare si primirea cazierelor din Asia, se depune dosarul fiecarui lucrator la Oficul de Imigrari teritorial, pentru obtinerea autorizatiilor de munca.


Firma noastra va intocmi dosarul fiecarui lucrator.

Pentru acest pas, vom avea nevoie de urmatoarele documente: adeverinta ca nu aveti datorii la ANAF, adeverinta de la AJOFM, certificat constatator de la Oficiul Registrului Comertului, cazierul judiciar al firmei, organigrama si fisele de post pentru posturile vacante.

 

4. Obtinerea vizei si organizarea sosirii lucratorilor din Asia.

Dupa obtinerea autorizatiilor de munca, acestea se trimit in Asia, obtinem vizele de intrare in Romania, dupa care se organizeaza sosirea lucratorilor in Romania. 


5. Asistenta post-recrutare

Implicarea noastra continua si dupa sosirea lucratorilor in Romania.

Facem demersurile necesare pentru obtinerea permiselor de sedere, care sunt valabile 1 an, dupa care se reinnoiesc.

Vom fi in legatura atat cu compania angajatoare cat si cu muncitorii straini, pentru a ne asigura ca acestia s-au incadrat cat mai bine in compania dumneavoastra.  


6. Termenul de finalizare al procedurii de recrutare pentru muncitorii calificati si necalificati din Asia este de aproximativ 3 luni.

Pentru personalul cu studii superioare, acest termen se prelungeste cu perioada necesara pentru echivalarea diplomei de catre Ministerul Educatiei, maxim 2 luni.